O nama

IDS Zdrava sredina

VODEĆA FIRMA U PROFESIONALNOM OBAVLJANJU DDD POSLOVA

IDS-Zdrava sredina je društvo koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti sanitrano ekološke zaštite i veleprometom medicinskih sredstava. U okviru sanitarno ekološke zaštite, naš stručno osposobljen tim, pruža usluge dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, što ujedno predstavlja najznačajnije opšte mjere za spriječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Pažljivom upotrebom minimalno potrebnih količina preparata (priznatih u svijetu kao okolišu neškodljivih), dovesti nivo infestacije štetnika na biološki minimum, osiguravajući beskompromisnu zaštitu zdravlja i imovine, uz istaknutu brigu za očuvanjem okoliša.

„ IDS – Zdrava sredina d.o.o. je rješenjem Agencije za lijekove i medicinska sredstva broj: 10-07. 12-2-11101-2/19 od 11.02.2020. godine upisana u Registar veleprometnika medicinskih sredstava i dobila je dozvolu za obavljanje prometa na veliko medicinskim sredstvima klase I, IIa, IIb i III. 13.02.2021. godine „IDS – Zdrava sredina“ d.o.o. od Agencije za lijekove i medicinska sredstva dobija odobrenje i za promet na veliko „In vitro“ dijagnostičkih medicinskih sredstava Lista A, Lista B, Lista C i Lista D, a koja zahtijevaju uslove čuvanja u hladnom lancu.“

Posjedujemo certifikat o primjeni Sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001 : 2015

Za trgovinu medicinskom opremom “IDS – Zdrava sredina” d.o.o. Sarajevo je dobilo odobrenje rješenjem Agencije za lijekove i medicinska sredstva broj: 10-07.12-2-11101-2/19 od 11.02.2020. godine, koje uključuje veletrgovinu medicinskim sredstvima klase I, IIa, IIb i III.

Pored prethodno navedenih usluga, naše društvo se bavim pružanjem usluga iz oblasti čišćenja svih vrsta objekata.

heading icon

Happy Client Says About
Our Company

Some Feedback

Još uvijek niste?

Po novom zakonu dužni ste svoje poslovne prostore pripremiti za rad tako što trebate osigurati...

Zašto odabrati nas?

Naša ekspertiza za sigurno poslovanje

Obzirom da vjerujemo da je uspjeh svake kompanije u prvom redu orjentisan njenim kadrovima, jako mnogo ulažemo u obrazovanje i profesionalni razvoj naših radnika. Posebno smo ponosni da naš tim čine, prije svega izvrsni ljudi, a onda i visoko profesionalni stručnjaci koji su jako posvećeni i istrajni ka ostvarenju poslovnih ciljeva.

Stručnjaci iz oblasti zdravstvene zaštite, certificirani HACCP menadžeri, specijalisti iz oblasti epidemiologije, magistri mikrobiologije, sanitarni inžinjeri i sanitarni tehničari čine da naše društvo na pravi način odgovori poslovnim zadacima. Naši zaposlenici istinski žive vrijednosti na kojima temeljimo naše poslovanje i to nas zasigurno izdvaja od ostalih.

Stručno osoblje

Visoko profesionalni stručnjaci koji su jako posvećeni i istrajni ka ostvarenju poslovnih ciljeva.

Prilagođene ponude

Optimizirani paketi usluga prema esencijalnim i totalnim potrebama klijenata.

Provjereno pouzdani

Postoji samo jedna lista. To je lista naših zadovoljnih klijenata.

Housekeeper-job-avatar-profession-occupation-clean-maid

1

Cleaning Staff

1

Project Completed

1

Satisfied Client

1

Win Awarded

heading icon

Meet Our Expert & Sincere
Team Member

Our Cleaner
team1

David John

CEO company
team2

Roser Fetherer

Project Manager
team3

Needse Zedd

Cleaner
team4

Kaisa Alita

Cleaner

No products in the cart.