Usluga čišćenja

Čišćenje

Prvi naši koraci u poslovima čišćenja traju dugi niz godina, te smo kroz to vrijeme stekli mnoga iskustva, upoznali se sa raznim vrstama i načinima čišćenja te uvidjeli problematiku ovog poslovanja. Puni entuzijazma, volje i želje u 2019. godini smo odlučili samostalno krenuti u poslove čišćenja te smo razvijali naš servis za čišćenje na području Sarajeva i okolnih mjesta.

Razvoj u HoReCa segmentu

U tom razdoblju uspješno zadovoljavamo visoke kriterije u održavanju ugostiteljskih objekata te svih poslovnih prostora što se može potvrditi kod naših stalnih korisnika, a i sami znamo da je zadovoljni kupac najbolja reklama.

Također društvo održava niz stambenih zgrada i poslovnih prostora čiji se broj iz dana u dan znatno povećava. Na prvom mjestu nam je kvaliteta, tako da ulažemo u mašine i vrhunska sredstva za čišćenje, koja daje maksimalan efekat čišćenja

Raspolažemo profesionalnim mašinama za šamponiranje i poliranje svih podnih površina (parketa, laminata, linoleuma, pločica, kamena, itisona). Za gruba čišćenja garaža, podrumskih prostora i parkinga koristimo WAP mašinu sa visokim pritiskom sa korištenjem tople vode.

service_single

Personalizirane usluge

Svojim klijentima pristupamo u skladu sa njihovim standardima poslovanja.

Usklađeni paketi usluga

Naši prilagođeni paketi usluga pomoći će vam da optimizirate troškove i uštedite svoje vrijeme i novac.

Posebnu pažnju poklanjamo kod izbora sredstava za čišćenje:  

Sigurnost je važna

Na svakom objektu određujemo lice zaduženo za svakodnevnu koordinaciju, kontrolu izvršenih poslova i prijem naloga od strane ovlaštenih lica korisnika naših usluga. Ovaj nadzor usmjerenje u funkciji praćenja realizacije ugovorenih obaveza, poboljšanju usluga i zadovoljenju zahtjeva naših kupaca. Svi naši uposlenici imaju završenu obuku iz oblasti zaštite od požara i povremeno prolaze internu i eksternu edukaciju radi upoznavanja sa novim sredstvima i tretmanima čišćenja.

 

No products in the cart.